De la crearea sa in anul 1996, COFRAROM n-a incetat sa se dezvolte si sa-si imbunatateasca activitatea , reprezentand astazi in Romania una din cele mai cunoscute societati ce produce si furnizeaza sisteme de etanseitate hidraulica si pneumatica pentru mentenanta industriala.
Sediul nostru din Rm.Valcea dispune de un teren de 1700 mp din care 600 mp. hala de productie si birouri amenajate, si o disponibilitate de cca. 20000 referinte de produse aflate in stoc permanent.
Am reusit sa venim in intampinarea problemelor de exploatare a echipamentelor cu care se confruntau societati din diferite domenii de activitate.
Produsele noastre raspund la solicitarile clientilor: producatori si reparatori de masini si utilaje terasiere, masini agricole, echipamente hidraulice pentru industria miniera, siderurgica si metalurgica, energetica, constructoare de masini etc.
Prin programul de productie „COFRAROM EXPRESS” va putem oferi garnituri hidraulice de etansare si furtunuri hidraulice sertizate, cu livrare imediata, la tema clientului.
Experienta noastra, know-how-ul tehnologic si facilitatile de productie avansate ne permit sa oferim produse de calitate la preturi competitive pe piata romaneasca.
Cu ajutorul unor strategii de marketing orientate catre piata si produs, ne-am facut cunoscuti in diferite domenii, initiind relatii de afaceri cu mari societati din industria romaneasca.
Oferim un serviciu rapid si complet, datorita preciziei cu care ne-am organizat modul de lucru.
Toate departamentele noastre functioneaza la unison, cu un singur obiectiv: acela de a raspunde cu eficacitate si rapiditate maxima necesitatilor clientilor nostri.
Aceasta se percepe cu usurinta in cadrul departamentelor noastre de productie, tehnic-productie, calitate, marketing, vanzari.
Avand convingerea ca necesitatile si exigentele clientilor vor putea fi satisfacute de calitatea produselor si serviciilor noastre, asteptam cu real interes propunerile de colaborare.
Close Menu